آموزش رستوران
آموزش رستوران
با نظر به این که ظاهر آراسته و نحوه برقراری ارتباط کارکنان هر سازمان نقش بسیار موثری در موفقیت آن سازمان دارد. یکی از واحدهای تاثیرگذار در این مهم، واحد پذیرایی و مهمانداری می باشد که با کمترین اشتباه این واحد، ممکن است یک خاطره بد در ذهن مراجعه کننده شکل گیرد و ممکن است خسارات جبران ناپذیر به سازمان وارد سازد در صورتی که رفتار حرفه ای و آداب دانی این گروه می تواند موجبات آرامش خاطر و آسایش مدیران و کارکنان هر شرکت یا سازمان را فراهم آورد. در همین راستا گروه آموزشی نوشیجاندر جهت آشنایی هرچه بیشتر این افراد با اصول و فنون پذیرایی و مهمانداری حرفه ای، دوره آموزشی اصول و فنون پذیرایی، تشریفات و میزبانی در سازمان ها و شرکت ها را برگزار می نماید.تا بتوان ضعف های رستوران را به حداقل برساند
۱.آشنایی با صنعت مهمانداری
- ضوابط و مقررات اولیه مراکز پذیرائی
- جایگاه فعلی صنعت مهمانداری در ایران و جهان
۲. بهداشت فردی، جمعی، محیطی، ظروف پذیرایی و مواد غذایی
- نقش بهداشت فردی در تامین سلامتی انسان
- استحمام و تاثیر آن در سلامتی
-
- علائم ظاهری بیماری ها
- سرویس های بهداشتی عمومی
- آب آشامیدنی
- چگونگی نگهداری مواد غذایی
- اصول نظافت آبدارخانه ها و محل طبخ غذا
- اصول شستشوی ظروف و مواد غذایی
۳.آشنایی با وسایل و تجهیزات، میز و صندلی و نحوه آرایش آن ها
- شناخت وسایل وتجهیزات؛ روش کار با آن ها و کاربرد اختصاصی هریک
- شناخت انواع میز و صندلی
- طرز چیدمان میزها
- تعیین فواصل میز و صندلی ها
- انواع رومیزی ها
- دستمال سفره ها و طرز بکارگیری آن ها
- چیدمان ظروف روی میزها و روش های مختلف آن در مناسبت های گوناگون
- تجهیزات و ملزومات میزآرائی
- رعایت موارد ایمنی در چیدمان میزها
- گل آرائی
- میز آرائی در فضای باز و بسته و فرق آن ها با یکدیگر
۴.آشنایی با انواع سرویس های بین المللی
- روش های مختلف مهمانی و پذیرایی شامل:
- سرویس فرانسوی
- سرویس سیلور یا انگلیسی
- سرویس بشقابی
- انواع سرویس دهی بوفه
- سرویس روسی
۵.نحوه آماده سازی سالن رستوران و چیدن میزها
- آماده سازی سرویس ها قبل از برگزاری مراسم
- استیشن بندی
- تفکیک ملزومات
- استانداردهای چیدمان روی میزها
- روش های جمع آوری سرویس های میز پس از مصرف
۶.آشنایی با نحوه سرو غذاها
- چیدمان میز صبحانه
- چیدمان میز نهار
- نحوه سرو صبحانه
- نحوه سرو غذا
- نحوه سرو نوشیدنی ها
- روش های سرو نهار و صبحانه به صورت بوفه
۷.آشنایی با نحوه سرو نوشیدنی ها (چای، قهوه، کافه گلاسه، بستنی و . . . )
- آشنایی با نوشیدنی های سرد و گرم و کاربرد هر کدام
- آشنایی با دسرها
- نحوه حمل نوشیدنی ها
- روش های سرو نوشیدنی ها و دسرجات روی میز
- روش جمع آوری ظروف مربوطه پس از مصرف
۸.ارتباط میزبان با آشپزخانه
-
استانداردها و ویژگی های ظاهری آبدارچیان مرد و زن
- ویژگی های گارسون مخصوص حمل غذا از آشپزخانه
- نحوه حمل غذا از آشپزخانه
- نحوه تحویل غذا به گارسون سرو
۹.منو شناسی و منو نویسی برای پیش غذاها، غذاهای اصلی، دسرها(ایرانی و خارجی)
- تعریف منو
- تاریخچه منو
- طبقه بندی غذاها
- نظم و ترتیب در طراحی منو
- ویژگی های یک منوی خوب
- تعریف انواع رسیپی
- تنوع غذا در منوها
- انواع منو
- جایگاه انواع خوراکی ها و نوشیدنی ها در ترکیب منو
۱۰.آداب معاشرت با مهمانان، همکاران و ایجاد ارتباط با آن ها
- آداب معرفی کردن
- آداب سخن گفتن
- آداب خوردن و آشامیدن
- الگوهای رفتار فردی با همکاران
- روش تقاضا کردن و احترام گذاشتن به طرف مقابل
۱۱.روش های برگزاری مهمانی ها و جشن ها
۱۲. مهارت مدیریت زمان و کارتیمی در مهمانداری و پذیرایی
۱۲.کمک های اولیه مورد نیاز برای گارسون ها
- ۹۷/۰۳/۰۳
- ۱۰۸ نمایش