هادی عربی گل - مدیر ، مشاور ، مدرس و کارشناس هتلداری

هادی عربی گل - مدرس و مشاور ، مدیر هتلداری و جهانگردی

هادی عربی گل - مدیر ، مشاور ، مدرس و کارشناس هتلداری

هادی عربی گل - مدرس و مشاور ، مدیر هتلداری و جهانگردی

هادی عربی گل - مدیر ، مشاور ، مدرس و کارشناس هتلداری

هـادی عـربی گل
مدرس ،کارشناس خبره محلی هتلداری و گردشگری کد 868 ، مشاور در رشته های هتلداری و جهانگردی
رئیس کمیسیون بازرسی ، ارزیابی ، نظارت و رسیدگی به شکایات جامعه حرفه ای هتل آپارتمانهای خراسان رضوی
دکترای حرفه ای کسب و کار (DBA) گردشگری از دانشگاه پیام نور مشهد
مدیریت بازرگانی و سیاستگذاری فروش شرکت تعاونی گردشگری هشتمین مسیر
مدیریت میانی و مشاور در تجهیز ، راه اندازی و بهره بره هتل لشکر 10 سپاه سید الشهدا
مشاور و مدیر زائر سرای باران (هتل باران ) شرکت قطارهای مسافربری رعد
مدیر و مشاور تجهیز و راه اندازی هتل آپارتمان ابرار خیابان امام رضا
مدیر و مشاور هتل آپارتمان کرانه
مدیر فروش تورهای سوریه - صبح پرواز مشهد
نماینده سازمان دانش آموزی شهر تهران
نماینده و مسئول فروش هتل کینگ تایم سوریه – دمشق زینبیه
نماینده و مسئول سیاستگذاری فروش شرکت پارسیان – طرف قرارداد شرکت پایاپارس نمایشگاه بین المللی مشهد
مدیر سیاستگذاری و بازاریابی فروش شرکت هتل پردیس
مدرس رشته هتلداری در هنرستان هتلداری همای سعادت
مدرس در مرکز آموزش هتلداری و جهانگردی رنگین سپهر هشتم
نماینده و مشاور اسکان خانواده های قرارگاه 63 خاتم الانبیاء استان تهران
مسئول تورهای دانش آموزی شهر تهران مستقردر دفتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی افرا گشت
مسئول اسکان همایش مدیران هتل های کشور در هتل پارس مشهد
مدرس تخصصی الگوهای رفتاری و آداب معاشرت در صنعت هتلداری
مدرس تخصصی متصدی فرانت آفیس ، متصدی البسه و بازاریابی و سیاستگذاری فروش
مدرس تخصصی در مرکز هتلداری همیار هتل
مدرس هتلداری در هنرستان هتلداری و گردشگری هما
معاون اجرایی موسسه آموزشی هما پژوهش توس
مسئول کمیته اسکان چهاردهمین و پانزدهمین و شانزدهیمن جشنواره بین المللی امام رضا (ع)
مدرس ، کارشناس تجهیز هتل بین المللی صدف ( هرات - افغانستان )
مشاور و کارشناس تجهیز واحدهای اقامتی و پذیرایی پالایشگاه گاز ایلام
نماینده مالکین و مدیریت اجرایی هتل ایران زمین
مدیر هتل لاله ستاد اجرایی فرمان حضرت امام
مدیر اجرایی واحد بهره برداری از برج اقامتی آراد
عضو انجمن کارشناسان خبره محلی شهرستان مشهد
ارزیاب اقامتگاههای بوم گردی
مدیر عامل شرکت هتلداری و گردشگری هشتمین گل بهشت

شماره های تماس : 09151105825 - 09391105825

www.instagram.com/hadiarabigol


نویسندگان

آموزش رستوران

پنجشنبه, ۳ خرداد ۱۳۹۷، ۰۲:۱۲ ب.ظ

آموزش رستوران

با نظر به این که ظاهر آراسته و نحوه برقراری ارتباط کارکنان هر سازمان نقش بسیار موثری در موفقیت آن سازمان دارد. یکی از واحدهای تاثیرگذار در این مهم، واحد پذیرایی و مهمانداری می باشد که با کمترین اشتباه این  واحد، ممکن است یک خاطره بد در ذهن مراجعه کننده شکل گیرد و ممکن است خسارات جبران ناپذیر به سازمان وارد سازد در صورتی که رفتار حرفه ای و آداب دانی این گروه می تواند موجبات آرامش خاطر و آسایش مدیران و کارکنان هر شرکت یا سازمان را فراهم آورد. در همین راستا  گروه آموزشی نوشیجاندر جهت آشنایی هرچه بیشتر این افراد با اصول و فنون پذیرایی و مهمانداری حرفه ای، دوره آموزشی اصول و فنون پذیرایی، تشریفات و میزبانی در سازمان ها و شرکت ها را برگزار می نماید.تا بتوان ضعف های رستوران را به حداقل برساند

۱.آشنایی با صنعت مهمانداری

  •     ضوابط و مقررات اولیه مراکز پذیرائی
  •     جایگاه فعلی صنعت مهمانداری در ایران و جهان

۲. بهداشت فردی، جمعی، محیطی، ظروف پذیرایی و مواد غذایی

  •     نقش بهداشت فردی در تامین سلامتی انسان
  •     استحمام و تاثیر آن در سلامتی
  •     
  •     علائم ظاهری بیماری ها
  •     سرویس های بهداشتی عمومی
  •     آب آشامیدنی
  •     چگونگی نگهداری مواد غذایی
  •     اصول نظافت آبدارخانه ها و محل طبخ غذا
  •     اصول شستشوی ظروف و مواد غذایی

۳.آشنایی با وسایل و تجهیزات، میز و صندلی و نحوه آرایش آن ها

  •     شناخت وسایل وتجهیزات؛ روش کار با آن ها و کاربرد اختصاصی هریک
  •     شناخت انواع میز و صندلی
  •     طرز چیدمان میزها
  •     تعیین فواصل میز و صندلی ها
  •     انواع رومیزی ها
  •     دستمال سفره ها و طرز بکارگیری آن ها
  •     چیدمان ظروف روی میزها و روش های مختلف آن در مناسبت های گوناگون
  •     تجهیزات و ملزومات میزآرائی
  •     رعایت موارد ایمنی در چیدمان میزها
  •     گل آرائی
  •     میز آرائی در فضای باز و بسته و فرق آن ها با یکدیگر

۴.آشنایی با انواع سرویس های بین المللی

  •     روش های مختلف مهمانی و پذیرایی شامل:
  •     سرویس فرانسوی
  •     سرویس سیلور یا انگلیسی
  •     سرویس بشقابی
  •    انواع سرویس دهی بوفه
  •     سرویس روسی

۵.نحوه آماده سازی سالن رستوران و چیدن میزها

  •     آماده سازی سرویس ها قبل از برگزاری مراسم
  •     استیشن بندی
  •     تفکیک ملزومات
  •     استانداردهای چیدمان روی میزها
  •     روش های جمع آوری سرویس های میز پس از مصرف

۶.آشنایی با نحوه سرو غذاها

  •     چیدمان میز صبحانه
  •     چیدمان میز نهار
  •     نحوه سرو صبحانه
  •     نحوه سرو غذا
  •     نحوه سرو نوشیدنی ها
  •     روش های سرو نهار و صبحانه به صورت بوفه

۷.آشنایی با نحوه سرو نوشیدنی ها (چای، قهوه، کافه گلاسه، بستنی و . . . )

  •     آشنایی با نوشیدنی های سرد و گرم و کاربرد هر کدام
  •     آشنایی با دسرها
  •     نحوه حمل نوشیدنی ها
  •     روش های سرو نوشیدنی ها و دسرجات روی میز
  •     روش جمع آوری ظروف مربوطه پس از مصرف

۸.ارتباط میزبان با آشپزخانه

  •     استانداردها و ویژگی های ظاهری آبدارچیان مرد و زن
  •     ویژگی های گارسون مخصوص حمل غذا از آشپزخانه
  •     نحوه حمل غذا از آشپزخانه
  •     نحوه تحویل غذا به گارسون سرو

۹.منو شناسی و منو نویسی برای پیش غذاها، غذاهای اصلی، دسرها(ایرانی و خارجی)

  •     تعریف منو
  •     تاریخچه منو
  •     طبقه بندی غذاها
  •     نظم و ترتیب در طراحی منو
  •     ویژگی های یک منوی خوب
  •     تعریف انواع رسیپی
  •     تنوع غذا در منوها
  •     انواع منو
  •     جایگاه انواع خوراکی ها و نوشیدنی ها در ترکیب منو

۱۰.آداب معاشرت با مهمانان، همکاران و ایجاد ارتباط با آن ها

  •     آداب معرفی کردن
  •     آداب سخن گفتن
  •     آداب خوردن و آشامیدن
  •     الگوهای رفتار فردی با همکاران
  •     روش تقاضا کردن و احترام گذاشتن به طرف مقابل

۱۱.روش های برگزاری مهمانی ها و جشن ها

۱۲. مهارت مدیریت زمان و کارتیمی در مهمانداری و پذیرایی

۱۲.کمک های اولیه مورد نیاز برای گارسون ها

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۹۷/۰۳/۰۳
  • ۱۰۸ نمایش
  • هادی عربی گل

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی